X-Partner Møre

Vi utfører: Dokumentbehandling - Print, kopi og MFP - Bekymringsfri print - Digitalisering

XPM.no har i 50 år, bidratt til effektiv dokumentbehandling for lokale bedrifter, kommuner osv, og er nå blitt største aktør i Midt-Norge!

Over 3000 kontormaskiner på avtale, er ett ansvar vi tar på alvor. Ingenting er mer irriterende enn kontormaskiner som ikke virker!

Vårt serviceteam på 8 personer hjelper våre kunder!

Vi skiller oss fra konkurrenteneDet som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi er ledende i Norden på Managed Print Service, der vi automatiserer og overtar oppgaver knyttet til Print for våre mange kunder, og vi kan håndtere ulike merker som er unikt!

Digitalisering: Siden 1998 har vi lagt i forkant innenfor Digitalisering, Automatisering av arbeids- og dokumentprosesser. Digitalisering er i skuddet som aldri før!

Automatisering: Våre kunder ønsker helhetlige løsninger der vi overtar og automatiserer arbeidsoppgaver, for å frigjøre tid og spare kostnader.

Dokumenthåndtering arkiv/faktura, elektronisk fakturaflyt, eposthåndtering osv.

Vi tilbyr helhetlige løsninger, som inkluderer de innovative Xerox maskinløsninger i vårt Managed Print Service konsept, med våre kompetanse om og løsninger innenfor Digitalisering og automatisering av arbeids- og dokument prosesser.

Dette gjør av vi kan gi den beste totalløsningen og de største besparelsene i tid og kostnader.

Vi har en sterk historie, men en enda mer spennende fremtid!

 

Kontaktpersoner:

Andreas Moe Kaasen

Distriktsansvarlig

+47 957 50 941
E-post

Hans Remmen

Eier / Fagleder / Selger

+47 982 09 532
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre