MøreBørsen

Årets store handelsdag for næringslivet på Sunnmøre.

Speeddating for bedrifter, i form av hyppige og korte møter på én og samme dag, er selve essensen i MøreBørsen. Innledende samtaler hvor tilbud, tanker og ideer deles, og hvor målet er å opprette dialog.

Gjennom MøreBørsen ønsker B2B ARENA å fremme regionalt næringslivs interesser ved å legge til rette for at handel, synergier og samarbeid oppstår både for og mellom lokale bedrifter. Vi skal også være en pådriver for at "butikken" forblir på Sunnmøre, og ser derfor stor verdi i at relasjoner bygges, vedlikeholdes og styrkes gjennom våre kanaler og arrangementer.

Salg, innkjøp, samspill og profilering. Mulighetene er mange og spillerommet er stort.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets mest effektive arbeidsdag!


MøreBørsen 2020:

Torsdag 1. Oktober arrangeres det som blir tredje utgave av MøreBørsen, denne gang som "Corona Edition". Det meste og viktigste blir akkurat som før, men med ekstra tiltak og fokus på smittevern. Arrangementet ble raskt UTSOLGT både i 2018 og 2019, og vi regner med at lokalt næringsliv nå ivrer etter å møtes rundt bordene igjen.


Her kan du se hvordan det gikk under MøreBørsen 2018 og 2019 da utrolige 444 møter ble gjennomført under samme tak, i samme rom (!), på én og samme arbeidsdag:


MøreBørsen 2019:


MøreBørsen 2018: