B2B ARENA

B2B ARENA skaper gode møteplasser for næringslivet på Sunnmøre - for folk som søker faglig og forretningsmessig utvikling i en sosial setting.

B2B ARENA skal legge til rette for at et regionalt og tverrfaglig næringsliv kan bygge verdifulle relasjoner og gode samarbeid, utveksle erfaringer, kunnskap og kompetanse og, ikke minst, skape nye forretningsmuligheter.

Gjennom våre arrangementer får medlemmer tilgang på verdifull mingletid, kurs og workshops, kulturelle og kulinariske opplevelser, i tillegg til inspirasjon og faglig påfyll fra Skandinavias mest anerkjente foredragsholdere.

Vi tar vår rolle som en viktig samfunnsaktør på største alvor og samarbeider derfor tett med både breddeidrett og lokal kultur, NTNU i Ålesund og TV-aksjonen NRK.

B2B ARENA sitt mål er å skape verdier og synergier for både regionen, for næringslivet og for hverandre.


HEIA, SUNNMØRE!

Vi ønsker å fremme regionalt næringslivs interesser ved å legge til rette for at handel, synergier og samarbeid oppstår både for og mellom lokale bedrifter. Vi skal også være en pådriver for at "butikken" forblir på Sunnmøre, og ser derfor stor verdi i at relasjoner bygges, vedlikeholdes og styrkes gjennom våre kanaler og arrangementer.

Vårt motto: God alene - best sammen!

 

Team B2B ARENA i anledning Juleavslutningen 2019. Fra venstre: Kristin Beate Aarseth, Frank Victor Valderhaugstrand, Monica Isaksen og Kimy Fagermo.

 

B2B ARENA I MEDIA

Klikk HER for å se/lese pressedekning av B2B ARENA.