Radio Ålesund

Radio Ålesund gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd.

Radio Ålesund sender live fra bystudioet i Ålesund sentrum hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd. Vi har en unik blanding av de nye låtene sammen med godlåtene fra 70-, 80-, 90- og 2000 tallet.

Vi lager radio for målgruppen 20 til 40 år - yrkesaktive og moderne mennesker med samme smak i musikk og underholdning. Vi spiller dagens største hits, blandet med de største og beste låtene fra 80-tallet og frem til i dag. Vi vektlegger variasjon og liker å grave i musikkbunkene for å sørge for at du alltid hører noe nytt og kan bli hos favorittstasjonen din lenge!

Radio Ålesund har en unik lytterposisjon i regionen, og er blant Norges mest populære radiostasjoner målt i oppslutning i eget dekningsområde. Vi opplever i år eventyrlige lyttertall med sendinger både på FM, DAB og nettradio/app. Takk!

Slik kan du høre oss:
FM 104.5 fra senderen på Aksla
DAB
Webradio her på radioålesund.no
Egen Radio Ålesund app for iPhone og iPad


 

Kontaktpersoner:

Christian Bang

Stasjonssjef

+47 450 71 715
E-post

Trond Inge Dyrøy

Markedskonsulent

+47 992 95 303
E-post

Egil Farstad

Redaktør

+47
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre