Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Vi har en topp moderne konferanseavdeling og en stilig restaurant.

Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Et familie- og konferansehotell lokalisert i hjertet av Ålesund med godt bevart historie i veggene og utsikt over fjord og fjell.

Sentralt og moderne
Hotellet ligger sentralt til, 200 meter fra Brosundet i Ålesund og øvrige severdigheter. Vi tilbyr moderne rom, deilig frokost, treningsrom, eget lekerom for barna, og en konferanseavdeling egnet for både små og store arrangement. Unn deg et besøk i Aqua Restaurant og Bar, hvor du kan nyte maten med havutsikt på kjøpet.

Ålesunds historie er bevart
Quality Hotel Waterfront åpnet dørene sommeren 2011. Vi har en unik beliggenhet rett ved vannkanten i sentrum av byen. Hotellet består av tre ulike bygninger: Pakkhuset, Jugendhuset og det nybygde Signaturhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er eldre bevaringsverdige bygg med mye historie i veggene. Byggenes Jugend-særpreg er godt ivaretatt og sammen med det nye Signaturhuset, skaper dette en unik atmosfære for hotellet. Quality Hotel Waterfront er innredet med spennende dekor tilpasset de tre bygningene, med lokal moderne veggkunst i form av fototapet og graffitikunst. Hotellet ligger i gangavstand til byens severdigheter, shopping og uteliv.

 

Kontaktpersoner:

Aina Aalen Bjerkvik

General Manager

+47 958 76 776
E-post

 

Sissel Longva

Sales Manager

+47 954 59 852
E-post

Victoria Synnes Rønne

Hotel Manager

+47 994 45 940
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre