Norva24

Full tank, tette rør eller skitten vegg? Norva24 kontrollerer, vedlikeholder og rydder opp. Vi tømmer der det er fullt og åpner der det er tett!

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige og Danmark, samt at vi har stor tilstedeværelse i Tyskland. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til private aktører, bedriftsmarkedet og offentlige instanser. I tillegg samarbeider vi med en mengde store aktører med ansvar innenfor infrastruktur under bakkenivå.

Ungt selskap - lang historie
Tross Norva24 sin unge alder, strekker vår historie seg langt tilbake i tid. Vår eldste lokale avdeling startet opp med septiktjenester på hest og kjerre - allerede i 1919. Selv om alle våre avdelinger har sine unike og spennende historier, har vi en ting felles; passion for faget vårt. Der vi til sammen har vi rundt regnet ca. 300 års erfaring! Vi brenner for det vi driver med, og gjør alt vi kan for at våre kunder skal bli fornøyde. Faglig lidenskap og engasjement kjennetegner våre ansatte, og «Passion» er derfor en av våre to verdier.

Bredt tjenestespekter og kvalitet i alle ledd
Vi har et mangfold av dyktige ansatte, som tar utfordringer på strak arm - og alltid er klare for å hjelpe våre kunder. Du kan være trygg på at vi til enhver tid leverer arbeid av ytterste kvalitet - til avtalt tid. Vi åpner opp der det er tett, spyler der det er skittent og tømmer der det er fullt. «Tillit» er vår andre verdi, og ligger til grunn for alt vi gjør.

Lokal kunnskap og internasjonal styrke
Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Vi kjenner godt de lokale markedene, og er raskt på plass når behovet oppstår. Vår internasjonale bredde gjør det samtidig mulig å tilby våre kunder enda flere tjenester enn tidligere. Du får rett og slett i pose og sekk!

Du kan stole på oss - vi hjelper alltid!

 

Kontaktpersoner:

Erik Refvik

Salgs- og driftsleder

+47 949 85 610
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre