Manpower AS

Rekruttering- og bemanningsbyrå i Ålesund.

Manpower i Ålesund er stolt arbeidsgiver til flere hundre medarbeidere som er ute i arbeid hos våre kunder hver eneste dag i vårt område.

Vi er DNV GL-sertifiserte rekrutterere med autorisasjon innen evne- og personlighetstesting. Med kunder i bransjer som spenner fra industri og produksjon, bygg og anlegg, transport og logistikk til bank, økonomi og administrasjon har vi bred bransjekunnskap og leverer rekrutterings- og bemanningsløsninger til alle nivå i bedrifter i privat og offentlig sektor.

Vi hjelper vi deg å finne den beste løsningen for din bedrift, enten du har behov for vikar for en periode eller ønsker profesjonell bistand til rekruttering av nye faste ansatte.

Manpower er Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyrå og etter mer enn 50 år på det norske markedet har vi solid kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vi er representert med kontorer over hele landet og våre mer enn 200 rekrutterere og bemanningskonsulenter har dyptgripende innsikt i arbeidsmarkedet - lokalt, regionalt og nasjonalt. Det gjør at du som arbeidsgiver kan være trygg på at vi vil finne de rette kandidatene for deg.

 

Kontaktpersoner:

Terje Natvik

Distriktssjef

+47 907 57 814
E-post

Camilla Beate Botnen

Kunderådgiver

+47 995 39 056
E-post

Mia Lundholm

Kunderådgiver

+47 918 10 736
E-post

Ingi Bjørn Fridriksson

Kunderådgiver

+47 413 27 945
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre