Interkreditt AS

Inkassoselskap i Ålesund. Interkreditt bistår din bedrift når betaling uteblir. Vårt mål er å løse inkassosakene så raskt og effektivt som mulig.

Interkreditt AS er et inkassoselskap med hovedkontor i Ålesund sentrum. Høyt kompetente saksbehandlere tilbyr ulike løsninger tilpasset både type krav og beløpets størrelse.

Interkreditt AS er en del av norske B2Holding AS, som har om lag 2000 ansatte med virksomhet i Norge, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Tsjekkia, Kroatia, Kypros, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Montenegro, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spania og Sverige.

Alle ansatte har lang og bred erfaring fra Inkassobransjen. Vi har også mange år bak oss innen bank/finans. Dette gir oss inngående kompetanse innen flere fagområder.

Våre kunder har faste kontaktpersoner hos oss og vi er svært opptatt av å være tilgjengelige både for oppdragsgiver og skyldner. Kravene til "god inkassoskikk" er godt fundamentert i vår organisasjon. I tillegg følges inkassolovens intensjoner og retningslinjer med god margin.

Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss høy kompetanse og gode rutiner. Interkreditt har derfor meget høy løsningsgrad.

Sammen med vårt søsterselskap Interkreditt Kapital AS kan vi i tillegg til inkassotjenester tilby et spredt spekter av produkter, blant annet factoring, porteføljekjøp og fakturakjøp.

 

Kontaktpersoner:

Aleksander Linge Ervik

Daglig leder

+47 976 59 933
E-post

Elisabeth Breivik

Markedsansvarlig

+47 482 20 075
E-post

Kariann Giskeødegård Holm

Saksansvarlig

+47 958 38 767
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre