Flexigulv

Flexigulv er leverandør av kreative, fleksible og miljøvennlige gulvløsninger.

FlexiGulv har importert og solgt kreative gulvløsninger, primært løstliggende PVC og vinylfliser til det industrielle markedet i Norge i over 20 år. Vi har arbeidet aktivt med å sikre oss produktleverandører som leverer miljøvennlige produkter av høyeste kvalitet, stor bredde, med moderne og spennende design og produktutvalg.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et omfattende utvalg av gulvløsninger som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Enten det er løstliggende eller limte applikasjoner, kan våre kunder velge den løsningen som passer best til deres behov.

FlexiGulv har som mål å være en markedsledende leverandør av fleksible gulvløsninger til det industrielle, kommersielle og offentlige byggmarkedet i Norge. Vi streber etter å være en pålitelig partner som leverer skreddersydde løsninger av høyeste standard, samtidig som vi opprettholder vårt fokus på bærekraft og miljøbevissthet.

Vi setter kundetilfredshet i høysetet og jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og levere løsninger som overgår forventningene. Vi er dedikerte og alltid tilgjengelig for å gi råd, veiledning og assistanse gjennom hele prosessen.

Med FlexiGulv kan du være trygg på at du får en pålitelig samarbeidspartner som er kjent for sin kreativitet, fleksibilitet og miljøvennlige tilnærming til gulvløsninger.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med dine unike prosjekter!

 

Kontaktpersoner:

Jan Even Walderhaug

Eier & daglig leder

+47 412 62 202
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre