Fjellstua 418

Fjellstua er det eldste serveringsstedet i Ålesund. Opp de 418 trappetrinnene finner du en majestetisk utsikt, en hyggelig atmosfære og god mat.

Fjellstua symboliserer for mange selve Ålesund. Opp de 418 trappetrinnene finner du en majestetisk utsikt, en hyggelig atmosføre og god mat. Velkommen! Fjellstua er det eldste serveringsstedet i Ålesund, noe vi er veldig stolte av. Bygningen har gjennom årene endret på seg under flere anledninger, men både navnet og plasseringen har vært lik siden 1903.

Sunnmørsalpene, bysentrum og magiske solnedganger er bare noen av opplevelsene den spektakulære utsikten fra Fjellstua kan by på. For å komme til oss kan du spasere opp de 418 trappetrinnene fra byparken, kjøre bil opp via Aksla eller ta bytoget om sommeren. Nyt utsikten fra utkikksplattformen med en is i hånden, eller spis en varm torsdagstallerken med hjemmelagd potetball i koselige omgivelser inne.

Hos Fjellstua finner du mer enn bare en fantastisk utsikt, vi har blant annet utleie av selskapslokale og konferanserom. Vi har stort fokus på norsk mat og prøver å jobbe med lokale forhandlere for å sikre oss norske råvarer.

Kom til oss for et godt måltid i vakre omgivelser..

Velkommen skal du være!

 

Kontaktpersoner:

Ann-Helen Støbakk

Daglig leder

+47 930 46 332
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre