Ferda Ålesund

Vi har godt utvalg av brukte og nye bobiler/campingvogner og fører kjente merker. Vi har også mekanisk- og caravan-verksted.

Caravanservice ble endel av Ferda i 2018. Ferda Ålesund er den eldste og mest etablerte aktøren i Ålesund innen caravan og bobil. I store og fine lokaler har vi fokus på å tjene deg som kunde både før, under og etter at et salg har funnet sted. Innbytte er også mulig slik at du kan ta en enklere vei opp til ny vogn eller bil. Ta en tur innom for å bli fristet.

En bobil og en campingvogn er satt sammen av mange ulike og spesielle deler, både på bil og bodel. Dette kan være kjøleskap, varmere, elektrisk anlegg, gassanlegg, vannsystem, antenneopplegg, solcelleanlegg, ladeaggregat og så videre. For at alt skal virke som det skal, er man avhengig av høy kompetanse fra en stab som stadig er under kursing og oppdatering. Dette blir høyt prioritert av oss! Vi kan produktene våre og vi setter kundens ønsker i fokus. Vi er her for deg også etter du har kjøpt et av våre kvalitetsprodukter, om det enten er bobil eller campingvogn. Kom innom for en hyggelig prat og omvisning.

Produkter:
Dethleffs Bobiler og Vogner.
Sunlight Bobiler.
Knaus Bobiler og Vogner.
Weinsberg Bobiler og Vogner.
Tabbert - T@B
Carthago Bobiler
Westfalia Bobiler
La Strada Bobiler.
Globecar bobiler.
Roadcar bobiler.

 

Kontaktpersoner:

Jon Arne Torset

Avdelingsleder

+47 400 30 553
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre