Elis AS

Elis er en ledende leverandør av sirkulære leieløsninger for matteservice, arbeidsklærservice og hygieneservice.

Som leder innen sirkulære leieløsninger for matteservice, arbeidsklærservice og hygieneservice, sikrer Elis at du oppnår optimale hygieneforhold, beskyttelse og komfort - overalt, hver dag, på en bærekraftig måte. Våre sirkulære løsninger hjelper deg med å holde fokus på kjernevirksomheten, samtidig som miljøavtrykket reduseres.

Våre sirkulære tjenester inspirerer vår forpliktelse - de skaper et bånd mellom oss, våre kunder, planeten vår og alle mennesker på den.

Vi tilbyr miljøvennlige og skreddersydde løsninger. Vi utvikler hele tiden nye bærekraftige produkter sammen med våre partnere, uten at det går på kompromiss med kvaliteten. Det sikrer både oss og våre kunder en miljøvennlige profil som kommer alle til gode - og som alle kan være stolte av.

Ikke bare driver vi med vaskeri virksomhet, men vårt konsept bygger på sirkulær økonomi. Vi leier ut våre produkter innenfor arbeidsklær, matter, hygiene og cleanroom. På denne måten sirkulerer vår produkter hos forskjellige kunder og vi forlenger tekstilenes levetid. Dokumentasjon, kontroll og transparente løsninger er viktig for oss, så våre plagg, matter og mopper har en chip som gjør det enkelt å ha kontroll over når tekstilene sist ble vasket.

 

Kontaktpersoner:

Audun Kr. Høidal

Driftssjef

+47 450 25 802
E-post

Jonny Bjørneset

Produksjons- og distribusjonssjef

+47 476 57 242
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre