Designa Kjøkken

Designa Kjøkken Ålesund leverer dansk designet kjøkken og solid håndverk i en god og trygg kjøpsopplevelse - alltid montert med det lille ekstra.

Vårt hjerte banker for godt design, hvor form og funksjon gir den en daglig dose glede, til fornuftige priser. Vi ønsker å tilby et design- og kvalitetsprodukt til en lav pris og gi deg en god og trygg opplevelse med Designa.

Du kan glede deg over solid møbelhåndverk fra vår egen, moderne fabrikk i Danmark. Hos oss finner du kjøkken skapt av mennesker som lever nær deg. De har en hverdag som ligner din, og de elsker den.

I kjøkkenet deres gir vi plass til at hele familien har det hyggelig sammen. Bestill sommerferien fra iPaden ved bordet. Nyt en hyggelig prat når dere kutter grønnsaker. Hjelp barna med leksene over kjøttgrytene. Vær spontane og gjør akkurat det som faller dere inn. Vi skaper et rom som gir dere overskudd til å begynne dagen med et smil og lyst til å runde den av i fellesskap rundt middagsbordet.

Vi innreder badet deres slik at alle i familien kan nyte egentid. Stil, komfort og praktisk innredning er designet for å gi dere velvære i hverdagen. Her blir dere fylt med ny energi.

Dere blir glade for nye garderober som har alt på rette plass. Uansett om dere drømmer om et stort walk-in-closet, skap i barnehøyde eller praktisk oppbevaring i vaskerommet. Vi hjelper også til med å gjøre tomrom nyttig, ved å forvandle kjedelige hjørner, trapperom og vinkler til praktiske garderober.

Vi gleder oss til å gjøre din families hverdag enda bedre!

 

Kontaktpersoner:

Per Modahl

Daglig Leder

+47 950 81 666
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre