Bypatrioten

Bypatrioten jobber aktivt for at Ålesund skal øke sin attraktivitet. Vi skal synliggjøre de urbane kvalitetene og mulighetene Ålesund byr på.

Bypatrioten skal jobbe aktivt for at Ålesund skal øke sin attraktivitet. Vi skal bidra til å forsterke og skape nye urbane kvaliteter. Vi skal initiere gode samarbeid på tvers av bransjer og næring. Bypatrioten skal jobbe med å fremskaffe fakta og kunne legge frem målbare resultat. Vi skal få flere folk ut i gatene. Bypatrioten skal markedsføre det som skjer i Ålesundsområdet med hovedfokus på sentrum. Vi skal synliggjøre de urbane kvalitetene og mulighetene Ålesund byr på ved hjelp av våre kanaler og sosiale medier.

Vi liker å se på oss selv som vaktmestere. På fortauskanten og tilgjengelig for alle. Enten vi deler kunnskap om egen by, kobler sammen prosjekter med aktuelle personer, nye bedrifter med potensielle huseiere, eller gir gratis markedsføring til nyoppstartede aktører, ideelle organisasjoner eller kulturaktører uten mye midler. Kontordøren i Kipervika er åpen for alle.

 

Kontaktpersoner:

Sindre Veblungsnes

Daglig leder

+47 950 37 018
E-post

Sindre Nakken

Prosjektleder

+47 920 29 648
E-post

Trine Klemetsen

Gründer / Eier

+47 916 20 572
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre