Bymagasinet

Bymagasinet er et lokalt forankret kvalitetsmagasin med fokus på alt som relaterer til regionene i og rundt både Ålesund og Molde.

Bymagasinet står for kvalitet og vi mener virksomheter som velger Bymagasinet som markedsføringskanal kommuniserer det samme. Din annonse blir trykket i flotte farger, på kvalitetspapir, i et gratismagasin fullt på høyde med andre magasiner.

Innholdet i Bymagasinet varierer i stor grad mellom redaksjonelle tekster, faste spalter, inspirasjonssider og annonser. Leseren vil bruke tid på å bla gjennom hele magasinet, og stoppe opp ved det som fenger mest. Vi jobber stadig med å sikre godt innhold i magasinet.

Bymagasinet Ålesund trykkes i 25.000 eksemplarer og distribueres i postkassene til alle husstander i Ålesund kommune. Bymagasinet har også utplassert egne bladstativ i alle 16 Kiwibutikkene i Ålesund, Giske og Sula i tillegg til flere titalls andre strategiske plasser inkludert Ålesund og Molde Lufthavn. Vi arbeider kontinuerlig med utplassering av nye bladstativ og andre strategiske distribusjonssteder.

Bymagasinet Molde trykkes i 15.000 eksemplarer pr. utgave, og distribueres i postkassene til alle husstander i Molde kommune. I tillegg fordeles Bymagasinet i bladstativ i flere store dagligvarebutikker i Molde og hos Rema 1000 på Eide og i Elnesvågen, samt på flyplassen. Magasinet ligger tilgjengelig hos alt av byens butikker, kjøpesentre, cafeer, hoteller, frisører, venterom, treningssenter etc. Hotellene Seilet, Quality Alexandra og Thon hotel Moldefjord har også magasinet på alle rom.

 

Kontaktpersoner:

Sverre Bakke-Hareide

Daglig leder

+47 928 90 190
E-post

Ann Kristin Fiskerstrand

AD / Grafisk Designer

+47 400 33 755
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre