BYD Ålesund

Verdens største produsent av el-biler.

BYD Ålesund ønsker deg velkommen til en flunkende ny og lekker butikk i Lerstadvegen 528.

BYD er verdens største produsent av el-biler og har etablert seg som en solid aktør på det norske markedet. Bilene er godt egnet for norske forhold, og har en svært gunstig pris i forhold til kvalitet og ytelse. BYD har nå 4 biltyper tilgjengelig i Norge, og flere ventes.

Kort leveringstid

BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv, og blir dermed ikke berørt av problemer rundt tilgang på disse komponentene.

I tillegg har importøren RSA en langsiktig filosofi om å alltid ha et stort antall biler på lager i Norge. Til sammen gir dette en svært gunstig leveringssituasjon.

En pioner innen den Grønne skiftet

Siden etableringen i 1995 har BYD utviklet solid ekspertise på oppladbare batterier og blitt en pioner innen bærekraftig utvikling.

Som første bilprodusent i verden kutter BYD produksjonen av kjøretøy med fossilt drivstoff, og vil fremover kun fokusere på utvikling og produksjon av elektrifiserte kjøretøy. Dette er nok et skritt i retning mot å bekjempe globale klimaendringer gjennom teknologisk innovasjon.

 

 

Kontaktpersoner:

Henning Chr Myklebust

CEO / Eier

+47 918 03 200
E-post

Rune Røed Olsen

Salgsleder

+47 452 00 166
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre