Brages Bilforretning

Brages Bilforretning forhandler Toyota og Lexus. Vi har også bruktbilavdeling, komplett delelager og topp moderne mekanisk verksted.

VÅR HISTORIE

Fra Åndalsnes til Ålesund og Digerneset

I mars 1972 flyttet Brages Digernes inn i nytt bilanlegg på Åndalsnes og hadde agentur for DAF lastebilder og subagentur for Volvo personbiler. Firmaet søkte F.E. Dahl om å få representere Toyota som direkteforhandler. Brages Bilforretning solgte sine første Toyotabiler på senhøsten i 1972 og agenturet som subagent for Volvo ble sagt opp.

Brages Bilforretning ble fort markedsledere i sitt distrikt. Men som sunnmøring hadde Digernes ambisjoner om å tilegne seg mer, og i 1979/80 fikk han overta agenturet for hele Sunnmøre og indre Romsdal. Anlegget på Åndalsnes ble solgt, og kapitalen ble investert i nytt anlegg i Ålesund.

Brages Bilforretning AS er en av de største bilforhandlerne i Møre og Romsdal, takket være en solid økning i etterspørsel gjennom mange år. Vi har forhandlet Toyota siden 1980, BMW siden 2002, MINI siden 2012, og Lexus siden 2014. (Mot slutten av sommeren i 2019 ble agenturet fr BMW og MINI solgt til Bavaria AS). I vårt moderne bygg på Grautneset i Ålesund finner du Brages Skadesenter som stod ferdig august 2012 og er en storsatsing innen områdene skade og lakk.

I 2019 flyttet Brages Bilforretning alle sine nybiler fra anlegget på Moa til splitter nye bygg på Digerneset. På vårt nye anlegg vil du finne en omfangsrik salgsavdeling, et komplett delelager og et topp moderne mekanisk verksted. Vår bruktbilavdeling er igjen på Moa og kan vise til et solid utvalg med nesten nye biler.

Fem ord forteller deg hva som står i fokus hos oss - kunder, medarbeidere, kvalitet, lønnsomhet og miljø, og dette er noe vi kontinuerlig jobber med å bli bedre på.

 

Kontaktpersoner:

Jon Bjørnar Furseth

Key Account Manager

+47 924 64 430
E-post

Nils Christian Kaaresen

Daglig leder Toyota

+47 909 12 614
E-post

Espen Digernes

Daglig leder BMW

+47 917 44 254
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre