Betongservice

Betongservice er Nordvestlandets største spesialentreprenør innen betongsaging, kjerneboring og riving av betong. Vi er også spesialister på betonggulv.

Betongservice AS ble stiftet 30. august 1988, som familiebedrift kun med tanke på å lage et levebrød for egen familie. Forretningsidé: Betongsaging og kjerneboring.

Betongservice er og har alltid vært Nordvestlandets største spesialentreprenør innen betongsaging, kjerneboring og riving av betong. Vi er også spesialister på lettstelte, miljøvennlige og vakre betonggulv. Vi har siden 2006 vært godkjent som utførende entreprenør for merkevaren Superfloor. I 2018 lanserer vi vårt eget gulvsystem: Sulafloor.

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm. Vi har bransjeerfaring fra 1982.

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Betongsliping Sulafloor

I år 2000 begynte vi å interessere oss for sliping av betong i en annen forstand enn før. Vi kjøpte vår første HTC slipemaskin, og målsetningen var å kunne bearbeide et vanlig betonggulv til å bli et fullverdig bruksgulv uten overflatebelegg. Vi har opparbeidet en meget god effektivitet og kvalitet på arbeidet, etter mye prøving og feiling i starten. I dag har vi opparbeidet solid kompetanse innen betonggulv. I 2003/2004 fikk vi levert de første gulvene, til Ørsta Videregående skole, med et omfang på 320 kvadratmeter. Vi kalte det den gangen for EKSPONERT BETONG. Siden har Betongservice laget mange gulv, og produktnavnet har vært: HTC Superfloor.

 

Kontaktpersoner:

Lasse Søgnebotten

Dagligleder

+47 962 00 020
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre