Kortshop

Kortshop er et moderne trykkeri som leverer alt fra design og layoutarbeid til trykk og ferdiggjøring på papir, folie, banner og mer.

Da Tone skulle gifte seg i 1996, lette hun lenge for å finne noen som kunne trykke invitasjoner, bordkort, sanghefte og takkekort slik hun ville ha det, men uten å lykkes. Med dette var drømmen om Kortshop sådd.

Etter å ha fått et barn og med et til i magen, ble tanken på å være sin egen sjef og styre sin egen hverdag stadig mer forlokkende. Kortshop gikk fra å være en drøm til å bli et konkret prosjekt. Kunne det la seg gjøre? Ja!

I 2001, fortsatt i fødselspermisjon, etablerte Tone og mannen Vidar Kortshop på loftstua i 2-mannsboligen på Nordstrand. I 2003 flyttet familien ?hjem? til Ålesund og bedriften fulgte med på lasset.

Helt til høsten 2007 holdt firmaet til i familien Strands kjeller. Store investeringer i nye maskiner og flere ansatte krevde større lokaler. Kortshop flyttet så til Blindheim hvor de holdt til helt til sensommeren 2018. Da gikk flyttelasset til Kanalvegen i hjertet av Spjelkavika, til store, nyoppussede lokaler tilpasset Kortshop.

Hele tiden har fokuset vært å produsere og designe kort og andre trykksaker som er individualisert og tilpasset kundens ønsker. Kunden skal føle at produktet er sitt. I tillegg skal det være en opplevelse å handle hos Kortshop, vi legger litt ekstra både i innpakingen og i kundeservicen.

Kort sagt: Vi er et lite, digitalt trykkeri med et stort hjerte for våre kunder.

 

Kontaktpersoner:

Tone Aure Strand

Eier / Kreativ leder

+47 997 07 723
E-post

Vidar Strand

Eier / Daglig leder

+47 926 53 932
E-post

Camilla Henriksen

Markedsansvarlig

+47 478 01 414
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre