Berg-Hansen Nordvest

Vi i Berg-Hansen gir deg unike reiseopplevelser enten det er i jobb, med venner eller familien.

Vi er genuint opptatt av å gi våre kunder gode reiseopplevelser. Vi liker å gi gode anbefalinger og det lille ekstra ? før, under og etter reisen. Vi forteller kunder hvor de kan bo, hvor de kan spise, hva de kan gjøre. Vi setter også gjerne sammen hele turen, så kunden slipper å lete seg frem til den beste turen på egenhånd, og kan heller bruke tiden på å jobbe eller med familien.

Våre kunders reiser er vårt ansvar og vi har beredskap og 24 timers service, enten de skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie. Vi liker å hjelpe kundene å ta bærekraftige valg der det er mulig, som for eksempel å ta toget istedenfor å fly, bo på miljøvennlige hotell, leie el-bil, eller ha telefonkonferanse istedenfor å reise.

Berg-Hansens ansatte har høy kompetanse, lang erfaring og godt humør. Hos oss går alle på jobb for å ha det gøy på jobb og for å gjøre kundene våre fornøyde. Vi har Norges beste kundeservice, som er et naturlig resultat av at vi elsker jobben vår og vet hva vi driver med. Du kan bestille reiser hos oss på telefon til enhver tid, men også på chat eller via app. Vi er alltid her for deg og med oss reiser du aldri alene.

 

Kontaktpersoner:

Randi Tomren Farstad

Salgsleder Meeting & Events

+47 408 57 758
E-post

Kristi Nordstrand

Salgssjef

+47 920 66 927
E-post

Sindre Skurtveit

Daglig leder

+47 915 16 891
E-post

Odd Leif Tomren

Markedssjef

+47 917 21 672
E-post

Er dette din bedriftsprofil? Klikk her for å endre